Wishlist

Ngga ada maksud apa2 bikin wishlist ini selain biar kita inget..rejeki kan udah ada yang ngatur🙂 tinggal gimana kita berusaha mewujudkannya..

Well..Just do our best.. God will do the rest🙂 Keep on dreaming…

 

 

1. Naik haji sama abang, Insya Allah bisa skalian sama nyokap, bokap, mama mertua.

2. Rumah –> Karena selama ini masih nebeng a.k.a numpang sama nyokap bokap gue.

3. Mobil kedua –> Ngga maksud menuh2in Jakarta, cuma buat nganterin mbil sekolah nanti kok🙂

4. King size Bed –> Yang skrg size queen, berasa sempit karena si mbil tidur bareng kita😦

5. Asuransi Jiwa (termlife) buat abang –> lagi tahap pilah-pilih

Udah dapet, Termlife 20thn dan bisa bayar bulanan🙂

6. Lemari baju + rak sepatu mbil –> Yang lama udah semakin ngga muat

udah dapet lungsuran nenek gue, alhamdulillah lumayan..pinggirnya pun udah sekalian ada rak sepatu nya🙂

7. Kamera

 

 

 

8 responses to “Wishlist

  1. gw doain …semoga your wish come true cit….

  2. I like the helpful information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I will learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

  3. Glad i stumbled across your blog. Some good information there

  4. very nice post, I certainly love this website, keep up the good work.

  5. Glad i stumbled across your blog. Some good information there

  6. Hey there Did you know that your header isn’t showing up when checking in Firefox, it appears to be fine in explorer though.Greetings

  7. Beli Bajaj lagi cit…hahaha

  8. Semoga ada lagi tuh yg bisa terwujud dan dicoret dari wishlist😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s